Angelo MarthaSmall Group Training

nowweb.nl-angelo-martha-personal-trainer-small-group-training

Personal Training is nu voor iedereen toegankelijk

Small Group Training is een heel goed alternatief als je de kosten van een-op-eenbegeleiding te hoog vindt. Small Group Training biedt de voordelen van het intensief werken met een Personal Trainer tegen een lager tarief én samen met anderen. 

Wat is een Small Group Training?

Een Small Group bestaat uit maximaal 6 personen (minimaal 4). Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding bij de training nog steeds heel goed mogelijk, bovendien werkt het samen sporten vaak extra motiverend en uitdagend. Je kunt je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een al opgerichte groep. Een Small Group Trainingssessie duurt 45 tot 60 minuten en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. 

Wat doe je in een Small Group Training?

Er is veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wilt raken, dan is Small Group Training echt wat voor jou.